Ασημακοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί ή όχι το διάλογο για τα μεγάλα θεσμικά θέματα;

Ασημακοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί ή όχι το διάλογο για τα μεγάλα θεσμικά θέματα;

«Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να γίνει η Συνταγματική Αναθεώρηση τώρα ή μετά το 2021; Επιθυμούν ή όχι το διάλογο για τα μεγάλα θεσμικά θέματα; Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να τοποθετηθεί», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, δήλωσε μετά τη δημοσιοποίηση της ολοκληρωμένης πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για τη Συνταγματική αναθεώρηση και ενόψει της κατάθεσής της στη Βουλή:

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να απαντήσουν και θα τους ρωτάμε κάθε μέρα έως ότου το πράξουν: Επιθυμούν να γίνει η Συνταγματική Αναθεώρηση τώρα ή μετά το 2021; Επιθυμούν ή όχι το διάλογο για τα μεγάλα θεσμικά θέματα; Συμφωνούν ή όχι με την ανάγκη να θωρακιστεί η Δημοκρατία μας, να ενισχυθεί η διαφάνεια του πολιτικού μας συστήματος και να τονωθεί η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης; Συμφωνούν ή όχι να γίνουν πράξη όλα όσα μέχρι σήμερα αποτελούν λαϊκή απαίτηση; Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να τοποθετηθεί. Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλουν να απαντήσουν αν πραγματικά επιθυμούν το διάλογο στα πιο επιτακτικά θεσμικά ζητήματα. Να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν τις αλλαγές ή παραμένουν κολλημένοι στο χθες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ