Ασημακοπούλου: Να μας πει η ΔΗΜΑΡ αν θέλει

Ασημακοπούλου: Να μας πει η ΔΗΜΑΡ αν θέλει

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την πρόταση της κ. Μπακογιάννη για επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση.

«Νομίζω ότι η ΔΗΜΑΡ έφυγε από την κυβέρνηση. Δεν διέκρινα διάθεση να ξαναγυρίσει», σχολίασε αρχικά η κ. Ασημακοπούλου και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός και οι βουλευτές κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια. Αν υπάρχουν βουλευτές που θέλουν να μας στηρίξουν από τη ΔΗΜΑΡ αυτό είναι πάντα ευπρόσδεκτο».

Όπως είπε η κ. Ασημακοπούλου, «η πολιτική που ακολουθείται είναι ξεκάθαρη. Αν θέλει η ΔΗΜΑΡ, έχει όλα τα δεδομένα και μπορεί να αποφασίσει», ενώ πρόσθεσε:

«Όλες οι απόψεις και όλες οι προτάσεις είναι σεβαστές και τις ακούμε. Θέμα αμφισβήτησης του Πρωθυπουργού, τρείς μέρες μετά την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας, νομίζω δεν τίθεται. Ο Πρωθυπουργός δεν κινδυνεύει από καμία προσπάθεια υπονόμευσης και ξέρει τι κάνει σε όλα τα θέματα».

«Να μας πει η ΔΗΜΑΡ αν θέλει να είναι στην κυβέρνηση. Αν θέλει να ξαναγυρίσει μπορεί να το πει. Εμείς θέλουμε στήριξη από όπου και αν προέρχεται».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ