Αρβανιτόπουλος: Δεν θα υποκύψουμε σε πιέσεις

«Σπείραμε τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ σε όλη την Ελλάδα και κατάντησαν συνοικιακά φροντιστήρια», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος. Σημειώνοντας ότι το υπουργείο «δεν θα υποκύψει σε πιέσεις»... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αρβανιτόπουλος: Δεν θα υποκύψουμε σε πιέσεις 

 

«Σπείραμε τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ σε όλη την Ελλάδα και κατάντησαν συνοικιακά φροντιστήρια», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος. Σημειώνοντας ότι το υπουργείο «δεν θα υποκύψει σε πιέσεις».

Μιλώντας για το νέο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, ανέφερε:  «Δεν μπορούν να λειτουργούν τμήματα με 2 σχολές. Αδικούμε τα παιδιά και δεν τους δίνουμε ανταγωνιστικά πτυχία. Πρέπει να γίνει ανακατανομή. Για όσους φοιτητές θα μετακινηθούν, αυτό θα γίνει μέσα στην περιφέρεια των σχολών τους, ενώ θα υπάρξει ανάλογο επίδομα. Το μοντέλο που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια χρεωκόπησε».

Ακούστε το ηχητικό: 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.