Αρβανίτης στον Realfm 97,8 για μεταναστευτικό: Αν είχαμε την ίδια κατάσταση με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν σηκωθεί τα τσιμέντα

“Είναι επαρκής η διατύπωση για να πάμε στο συνέδριο. Δηλαδή κατά τη γνώμη μου χρειάζεται πάντα, το συνέδριο είναι το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο θα έλεγα πάνω από όλους. Εκεί χρειάζεται μια βάση δεδομένων για να ξεκινήσει ο προσυνεδριακός διάλογος και να πάμε στα ντοκουμέντα. Νομίζω ότι σαν βάση ως οδηγός, είναι ένα καλό κείμενο. Το διάβασα μία φορά, θα το διαβάσω και δεύτερη και τρίτη, θέλω να το μελετήσω” δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα τόνισε ότι “Υπάρχει αντιπολίτευση που είναι καλή και συνετή. Η κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως στο θέμα του μεταναστευτικού – προσφυγικού. Αν είχαμε την ίδια κατάσταση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν σηκωθεί πραγματικά και τα τσιμέντα. Είναι πρόβλημα αυτό. Υπάρχουν παρεμβάσεις, δράσεις, κοινοβουλευτικός έλεγχος. Και στην ευρωβουλή κάνουμε καλή δουλειά”.

“Στην Ευρώπη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλη δύναμη” σχολίασε.

“Η Μόρια πρέπει να κλείσει χθες. Πρέπει να γίνει απόλυτη αποσυμφόρηση” ανέφερε.

“Ρωτώ γιατί οι 5.000 έγιναν 25.000; Επιτάξεις; Εδώ έχουμε ένα κυβερνητικό αλαλούμ, δεν έχουμε μια κυβέρνηση δεξιάς, έχουμε μια κυβέρνηση αδέξιων” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ