Άρθρο Τσίπρα για τις εκλογές: Το δίλημμα είναι σαφές, με τους πολλούς ή με τις ελίτ

Την πεποίθησή του για την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του, που δημοσιεύεται στο «Έθνος της Κυριακής», σημειώνοντας ότι το δίλημμα για κάθε Έλληνα πολίτη σε αυτές τις κάλπες είναι σαφές: «Με τους πολλούς, ή με τις ελίτ. Με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή με τη ΝΔ».

Ο Πρωθυπουργός, αφού σημειώνει ότι «στην Ευρώπη σηκώνουν κεφάλι ο φασισμός, ο ρατσισμός, και η ακροδεξιά», υπογραμμίζει την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης και περιγράφει τους πολιτικούς και κοινωνικούς λόγους που καθιστούν αναγκαία την υπερψήφιση του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και την απόρριψη του σχεδίου της ΝΔ, που αποσκοπεί, όπως τονίζει, στην κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους.

«Ο δρόμος που προτείνει στον ελληνικό λαό η ΝΔ», τονίζει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας, «είναι δρόμος επιστροφής στο παλιό καθεστώς, στα παλιά συμφέροντα, στις παλιές συνταγές, ακόμα και στα φθαρμένα πρόσωπα, που οδήγησαν στην κρίση και στα μνημόνια».

«Το δίλημμα για κάθε Έλληνα πολίτη σ’ αυτές τις εκλογές είναι σαφές: Με τους πολλούς, ή με τις ελίτ. Με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή με τη ΝΔ. Κι αυτό το δίλημμα ο ελληνικός λαός, η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, θα το απαντήσει στις κάλπες με τρόπο που δεν θα σηκώνει καμιά αμφισβήτηση», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.