Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ: Θα στρώσω δάφνες να περάσει η Άννα Καραμανλή – Η αναφορά στον Λάκη Γαβαλά

Μια ημέρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης υποστήριξε ότι θα στρώσει δάφνες για να περάσει η Άννα Καραμανλή. Ο Αρχιμανδρίτης πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου είχε δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψει να έρθουν στην Εκκλησία οι βουλευτές που θα ψηφίσουν υπέρ.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ είπε χαρακτηριστικά ότι «θα στρώσω δάφνες για να περάσει η Άννα Καραμανλή, δεν ξέρω τι θα κάνω με τον Γιάννη Καλλιάνο».

«Οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ, αν είναι τίμιοι με τον εαυτό τους δεν θα τολμήσουν να έρθουν στην εκκλησία» τόνισε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, ο οποίος έκανε και αναφορά στον Λάκη Γαβαλά.

«Θα ήθελα να ασπαστώ το χέρι του Λάκη Γαβαλά γιατί μιλάει με τη φωνή της λογικής».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «το ότι υπέκυψε μια ολόκληρη κυβέρνηση στις πιέσεις ενός δεύτερου, τρίτου οικονομικού συμβούλου, τι να πω;».

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει αν κάποιος που ψήφισε υπέρ, πάει στην εκκλησία απάντησε ότι «θα σταθώ στην πόρτα και θα πω “ρίξε στάχτη στο κεφάλι σου, κλάψε όπως ο Θεοδόσιος, μετανόησε και ομολόγησε δημόσια ότι υπέπεσες σε ένα φρικτό αντιευαγγελικό αμάρτημα και μετά μπες”».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ANT1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ