Αποστόλου:Ανατροπή της πολιτικής

Αποστόλου:Ανατροπή της πολιτικής

 

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του αγροτικού χώρου και επενδύει στον κοινωνικό αυτοματισμό», αναφέρει ο υπεύθυνος Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου.

«Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του αγροτικού χώρου και επιδίδεται στην επικοινωνιακή τους διαχείριση. Το χειρότερο, όμως, όλων είναι ότι επενδύει και στον κοινωνικό αυτοματισμό», αναφέρει ο κ. Αποστόλου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «η πραγματικότητα, τους διαψεύδει, αφού τόσο οι αγρότες με τη τακτική του αγώνα τους, όσο και η ελληνική κοινωνία με τη συμπαράστασή της, δείχνουν ότι αυτές οι μεθοδεύσεις έχουν περάσει ανεπίστρεπτα», προσθέτοντας ότι «η ελληνική κοινωνία αντιλαμβάνεται την αξία του αγροτικού χώρου και στηρίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτών».

«Η κυβέρνησή δέσμια των μνημονιακών πολιτικών που την εξαθλιώνουν τις αντιμάχεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τις στηρίζει και συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις. Η λύση πλέον περνά μέσα από την ανατροπή των πολιτικών που ακολουθούνται και στον αγροτικό χώρο», καταλήγει ο Βαγγέλης Αποστόλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ