Αποστολάκης: Θεωρώ ότι δεν προλαβαίνουμε συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ τον Νοέμβριο

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν φοβάται κάτι, τόνισε ο Ευάγγελος Αποστολάκης ερωτηθείς γατί δεν έχει ξεκινήσει διάλογος στα όργανα του κόμματος για τη σύγκληση οργάνων και συνεδρίου, ενώ ειδικά για το τελευταίο εξέφρασε την εκτίμησή του ότι «τον Νοέμβριο δεν προλαβαίνουμε να γίνει».

«Για να προχωρήσουν οι διαδικασίες χρειάζεται κάποιος χρόνος και χρειάζεται κάποιες κινήσεις να γίνονται με τη σειρά που πρέπει. Το συνέδριο είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση, απαιτεί προετοιμασία, να είναι ο χρόνος κατάλληλος και να γίνουν κάποια άλλα πράγματα πριν. Το να επικαλούμαστε το συνέδριο ως σημείο αντιπαράθεσης δεν έχει νόημα», δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ.

«Θεωρώ ότι το συνέδριο πρέπει να γίνει όταν είναι έτοιμο το κόμμα να το κάνει. Όχι γιατί μπορεί κάποιος για λόγους σκοπιμότητας να θέλει να το κάνει τώρα. Υπήρχε ένας προγραμματισμός να γίνει τον Νοέμβριο, ωστόσο, άλλαξαν κάποια πράγματα. Το πρώτο πράγμα που είναι σημαντικό, άλλαξε ο πρόεδρος (…) ο νέος πρόεδρος πρέπει να ρυθμίσει κάποια πράγματα που είναι εξαιρετικά επείγοντα…», τόνισε και διευκρίνισε για το συνέδριο: «Θεωρώ πάντως ότι τον Νοέμβριο δεν προλαβαίνουμε να γίνει».

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε πως «καλό θα είναι να σεβόμαστε την ιστορία του» και «να μην τον χρεώνουμε με πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία αξία». «Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ελπίδες και προώθησε όλες τις υποψηφιότητες, κράτησε μια ουδέτερη στάση (…) Αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι το κόμμα να ενωθεί και να μπορεί να αρχίσει να κάνει παραγωγή πολιτικής» είπε ο κ. Αποστολάκης και πρόσθεσε «κανείς δεν περισσεύει».

Ερωτηθείς για τον Νίκο Κοτζιά και τα σενάρια περί επιστροφής του στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι όλα είναι ανοιχτά».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ