Αποστάσεις Τσίπρα από το πόρισμα της Επιτροπής σοφών για το ασφαλιστικό

Αποστάσεις από το περιεχόμενο του πορίσματος της Επιτροπής Εργασίας για το Ασφαλιστικό κράτησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο πόρισμα της Επιτροπής Σοφών του υπουργείου Εργασίας, που δόθηκαν στη δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα κατά την κοινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής και του αντίστοιχου Συμβουλίου Κοινωνικής Πολιτικής ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο πόρισμα της συγκεκριμένης επιτροπής.

Επίσης, υπήρξε ενημέρωση από τον Υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο για το πόρισμα της Επιτροπής Εργασίας για το Ασφαλιστικό, γύρω από το οποίο υπήρξε αναλυτική συζήτηση. Στο τέλος του μήνα, η κυβέρνηση θα καταθέσει την δική της ολοκληρωμένη πρόταση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. 

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση στη συνεδρίαση υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε στην απόφαση για απόσυρση του μέτρου για συνολική επιβολή 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

 

Διαβάστε επίσης

Κατρούγκαλος: Η πρόταση της Επιτροπής Σοφών δεν είναι πρόταση της κυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ