Αποστάσεις της Γεροβασίλη από τον Δραγασάκη για το «πολιτικό πρόβλημα» – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν αποτελεί πολιτικό πρόβλημα, αποτελεί οικονομικό πρόβλημα για την πορεία της χώρας», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το σχόλιο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Ο κ. Δραγασάκης, δήλωσε χθες ότι «θα έχουμε πολιτικό πρόβλημα με μέτρα πέραν της συμφωνίας του καλοκαιριού», με την κ. Γεροβασίλη να σχολιάσει χαρακτηριστικά:

«Δεν αποτελεί πολιτικό πρόβλημα, αποτελεί οικονομικό πρόβλημα για την πορεία της χώρας, σε μία κρίσιμη φάση όπου περιμένουμε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση προκειμένου να ξεκινήσει μια άλλη πορεία, οικονομικής και κοινωνικής σταθερότητας για τη χώρα».

«Με αυτή την ένοια είναι οικονομικό πρόβλημα για τη χώρα. Ξέρουμε ότι με βάση τη συμφωνία του καλοκαιριού, τα συμφωνημένα, προδιαγεγραμμένα από τη συμφωνία βήματα, είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στη συνέχεια η συζήτηση για το χρέος, όπου τότε, θα μπορέσουμε να δούμε, αν υπάρχουν αποκλείσεις, να κλείσουν αυτές οι αποκλείσεις», πρόσθεσε ακόμα και συμπλήρωσε:

«Μία συζήτηση πριν από όλα αυτά ,δεν εφάπτεται ούτε της συμφωνίας και δεν νομίζω ότι αποτελεί σεβασμό στα κοινώς συμφωνηθέντα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η αντίδραση του Άδωνι στο «δημοψήφισμα» του Παπαδόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Τόσκας: Αποσυμφόρηση Ειδομένης και Πειραιά έως το Πάσχα

Βαρβιτσιώτης: Η ΟΝΝΕΔ έδωσε την εικόνα παραμάγαζου

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ