Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή – Οι πρώτες εικόνες

Εκτός φυλακής βρίσκεται πλέον η Εύα Καϊλή.  Η ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφυλακίστηκε από τις φυλακές του Χάρεν, έπειτα από απόφαση των δικαστικών αρχών, και τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι».

Η απόφαση για την αποφυλάκισή της ήταν γνωστή από την Μεγάλη Τετάρτη, ωστόσο δεν είχε ανακοινωθεί πότε θα γίνει αυτό, καθώς οι αρχές αναζητούσαν… βραχιολάκι. Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, γνωστοποίησε πως αυτό θα αποφυλακιστεί σήμερα.

Πράγματι, λίγο μετά τις 11.30 ώρα Ελλάδος, οι πόρτες των φυλακών του Χάρεν άνοιξαν και ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια βγήκε από μέσα. Σε αυτό επέβαινε η Εύα Καϊλή, που πιθανότατα συνοδεύεται από τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Κατευθύνεται προς το σπίτι της.

αποφυλάκιση Καϊλή

Eλεύθερος υπό ηλεκτρονική επιτήρηση αφέθηκε ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του Qatar Gate, Αντόνιο Παντσέρι, ενώ σε κατ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» έχουν τεθεί ο ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα, αλλά και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή Φραντζέσκο Τζόρτζι.

 

Δείτε τη στιγμή της αποφυλάκισής της.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ