Αποδοκίμασαν τον Νταβλούρο

Αποδοκίμασαν τον Νταβλούρο

 

Δεύτερη λεκτική επίθεση στον βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Θανάση Νταβλούρο μέσα σε λίγες ημέρες. Αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια πανηγυριού στο χωριό Αρλα Αχαΐας.

Όπως αναφέρει το dete.gr, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη, και ενώ ο χώρος ήταν κατάμεστος από κόσμο, εκλήθη ο βουλευτής για να κάνει κλήρωση σε λαχειοφόρο που πραγματοποιούσαν οι διοργανωτές. Με το που εμφανίστηκε στο κέντρο του χώρου της εκδήλωσης έγινε… χαμός. Κάποιοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν ενώ άλλοι εκσφενδόνιζαν παγάκια κατά του κ. Νταβλούρου, χωρίς ευτυχώς να βρουν τον στόχο τους. Ο ίδιος αντιμετώπισε το θέμα με ψυχραιμία, συνέχισε την διαδικασία και κάθισε στην θέση του.

Όπως αναφέρει το dete.gr, το πρώτο περιστατικό είχε συμβεί τον Νοέμβριο του 2012 όταν ο κ. Νταβλούρος είχε δεχθεί λεκτική επίθεση στη διάρκεια εκδήλωσης που είχε πραγματοποιηθεί στον Ιερό ναό του Αγίου Αρτεμίου και η οποία αφορούσε στα αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων αστυνομικών που ανήγειρε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας, η Ένωση Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στο νομό και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.Συνδικαλιστές αστυνομικοί, μέλη της ΠΟAΣΥ, αμέσως με το τέλος της εκδήλωσης, απευθυνόμενοι στον κ. Νταβλούρο άρχισαν να του φωνάζουν “Είσαι ανεπιθύμητος”, «Δεν έχεις δουλειά εδώ», «δεν είσαι με το μέρος μας» και ότι «Μας πούλησες και ψηφίζεις ενάντια αστυνομικούς». Το δεύτερο περιστατικό με αποδοκιμασίες σε βάρος του βουλευτή είχε σημειωθεί τον Μάρτιο του 2013 στον Εμπορικό Σύλλογο, όταν τον είχαν αποδοκιμάσει φοιτητές.

Το τελευταίο συμβάν είχε σημειωθεί στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας. Στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ Πάτρας με τους «Βατράχους» εκλήθη ο κ. Νταβλούρος να χαιρετίσει. Και λίγο πριν μιλήσει για τον αείμνηστο ιδρυτή του θεσμού Ανδρέα Ανδριόπουλο άρχισε να αποδοκιμάζεται από ορισμένους θεατές.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ