Απάντηση Βορίδη σε ΣΥΡΙΖΑ: Δευτέρα φύσις η διαστρέβλωση

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του για την επίταξη ιδιωτικών κλινικών και τα περί “αχρείαστου κόστους”, κατηγορεί το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης. «Στον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την προσφιλή τους τακτική, επιχειρούν να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενά μου. Η εμμονή τους με την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών οι οποίες ήδη συνεργάζονται με το ΕΣΥ έχει ιδεολογικοπολιτικά κίνητρα», ανέφερε σε ανάρτησή-απάντηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εσωτερικών με το γραφείο Τύπου του υπουργείου να εκδίδει σε δεύτερη φάση ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «διαστρέβλωση “δευτέρα φύσις” και μάλιστα καθ’ έξιν στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης στην ΕΡΤ την Τρίτη 23 Μαρτίου, επεσήμανε ότι στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που διαμορφώνονται, η Κυβέρνηση ξεδιπλώνει το σχέδιο της ενεργοποιώντας τα απαραίτητα μέτρα την κατάλληλη στιγμή, με έναν τρόπο που δεν αφήνει κανέναν πολίτη χωρίς την απαραίτητη νοσηλεία και δεν παράγει ένα αχρείαστο κόστος. Διευκρίνισε μάλιστα ότι στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου συμπράττουν από κοινού ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας, γεγονός το οποίο καθιστά αχρείαστη την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών οι οποίες συνεργάζονται με το Ε.Σ.Υ. Κατά την προσφιλή του τακτική, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ διαστρέβλωσε τις δηλώσεις του Υπουργού απομονώνοντας μόνο ένα μέρος αυτών», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΣ.

«Διαστρέβλωση «δευτέρα φύσις» και μάλιστα καθ’ έξιν στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση και καταλήγοντας επισημαίνεται: «Αλλά και οι πολίτες γνωρίζουν πλέον καλά τις σκοτεινές τακτικές του ΣΥΡΙΖΑ ώστε όλες αυτές οι συκοφαντικές διαστρεβλώσεις να πέφτουν στο κενό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ