Αντίθετος στο “απαγορευτικό” για το Φαράγγι της Σαμαριάς ο Πολάκης – Τι ζητεί από τον Χαρδαλιά – ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίθεσή του στην απόφαση της κυβέρνησης για παράταση της ισχύος της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία απαγορεύεται σε ολόκληρη τη χώρα η μετακίνηση, διέλευση ή παραμονή σε δάση, εθνικούς δρυμούς, περιοχές Natura και άλση για το Φαράγγι της Σαμαριάς εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook και το συνοδεύει με το εξής σχόλιο: ” ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΟΥΜΕΛΗ. Ανοίξτε το φαράγγι της Σαμαριάς για τους επισκέπτες ΤΩΡΑ! Μην συνεχίζετε την καταστροφή του τόπου μας με ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ!”.

Στο βίντεο αναφέρει ότι βρίσκεται στο Φαράγγι της Σαμαριάς, στην κάτω είσοδο, στην Αγία Ρουμέλη και εξηγεί ότι “ήρθα εδώ για να κάνω έκκληση προς την Πολιτική Προστασία, τον κ. Χαρδαλιά προσωπικά και την κυβέρνηση να ανοίξει το Φαράγγι της Σαμαριάς τώρα και να μην συνεχίσει την καταστροφή του τόπου με το κλείσιμό του”.

Μάλιστα, συστήνει στην Πολιτική Προστασία και τον κ. Χαρδαλιά να διαβάσουν σωστά τους μετεωρολογικούς χάρτες και να δουν ότι οι άνεμοι στο σημείο δεν είναι ίδιας έντασης με τις συνθήκες που επικρατούν σε γύρω περιοχές.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “με μια αλλοπρόσαλλη απόφαση που τις ημέρες του μεγάλου καύσωνα και των πυρκαγιών ήταν κατανοητή και δεν αντέδρασε κανείς, το Φαράγγι της Σαμαριάς είναι κλειστό τις τελευταίες 15 ημέρες και θα παραμείνει και έως την Παρασκευή κλειστό. Δηλ. 20 ημέρες κλειστό στο φουλ της τουριστικής σεζόν με καταστροφικό οικονομικό αποτέλεσμα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ