Αντίθετο το ΚΚΕ στην πώληση του Αστέρα

Αντίθετο το ΚΚΕ στην πώληση του Αστέρα 

«Είχαμε μια αναλυτική ενημέρωση από τον κ. δήμαρχο για τον Αστέρα Βουλιαγμένης και το συνολικό πρόβλημα. Το ΚΚΕ από θέση αρχής είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Σπύρο Πανά.

«Βεβαίως και το τίμημα του ξεπουλήματος και το ποιος θα πάρει μια δημόσια περιουσία έχει τη σημασία του, όμως το κύριο δεν είναι η συζήτηση, που γίνεται σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, αλλά η ουσία βρίσκεται στο να μην ιδιωτικοποιηθεί και βέβαια ταυτόχρονα να υπάρχει προστασία του περιβάλλοντος, να μπορούν οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές οικογένειες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και βεβαίως να μην επιβαρύνεται οικιστικά η περιοχή, ταυτόχρονα με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων χωρίς απολύσεις, χωρίς μισθολογικό περιορισμό όλων των εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στον Αστέρα Βουλιαγμένης» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

«Έχουμε ξεκινήσει ένα αγώνα για να προστατεύσουμε την περιοχή που μεγαλώσαμε, αλλά και την περιοχή που έρχονται όλοι οι Αθηναίοι. Μια περιοχή μοναδική, με μια φυσιογνωμία που δεν υπάρχει άλλη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, και σε αυτόν τον αγώνα έχουμε συμπαραστάτες ανθρώπους, κόμματα και όλο τον λαό» δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ