Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ σε ΤΑΙΠΕΔ και ΤΧΣ

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ σε ΤΑΙΠΕΔ και ΤΧΣ

 

Διαδοχικές συναντήσεις με την ηγεσία του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ. Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν οι Φίλιππος Σαχινίδης, Πάρις  Κουκουλόπουλος και Χρήστος  Πρωτόπαπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με το ΤΑΙΠΕΔ συζητήθηκαν η πορεία του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων με βάση τους οικονομικούς στόχους που έχουν τεθεί και οι συγκεκριμένες εξελίξεις κατά θέμα. Αντίστοιχα, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, με το ΤΧΣ η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα που συνδέονται με την ευστάθεια του Τραπεζικού Συστήματος και τις εξελίξεις που αφορούν το έργο του Ταμείου εν’ όψει της επικείμενης αξιολόγησης της τρόικας για το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής.

Αύριο ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντηθεί με το Προεδρείο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας – εν’ όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10π.μ στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ