Αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το βιβλίο του Κουφοντίνα

Αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το βιβλίο του Κουφοντίνα

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα.

“Είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα “ξεπλένοντας” τον ίδιο και τις πράξεις του”, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου.

“Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ε. και κατέχει τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.  Σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται.  Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς” τόνισε, προσθέτοντας:

“Άμεσα περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κ. Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν. Ας σεβαστούν τουλάχιστον εμπράκτως, το αίμα των θυμάτων…”.

 

“Πληροφορούμε την κ. Άννα -Μισέλ  Ασημακοπούλου πως  ο κ.  Ν. Γιαννόπουλος  ουδέποτε υπήρξε  μέλος του ΣΥΡΙΖΑ . Κατά τ’ άλλα, καλή Σαρακοστή”, απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ