Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης βαφτίζει «λαϊκισμό» ό,τι τον συμφέρει

«Ο κ. Μητσοτάκης βαφτίζει “λαϊκισμό” ό,τι τον συμφέρει. Μέχρι πριν από μερικούς μήνες κατήγγειλε την επιδοματική πολιτική και σήμερα την υιοθετεί. Βαφτίζει ”λαϊκισμό” τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, όταν την έχουν υιοθετήσει ως κεντρική πολιτική για την απάντηση στην οικονομική κρίση οι περισσότερες κυβερνήσεις της Ευρώπης», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του λίγο πριν το μεσημέρι στη Βαρβάκειο Αγορά.

Στο Εθνικό ο Ν. Ανδρουλάκης: Συζήτησε με τους ηθοποιούς την υποβάθμιση των πτυχίων των σχολών των τεχνών

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ακόμη ότι «το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θεωρεί ότι χρειάζονται σταθερές πολιτικές μείωσης των ανισοτήτων κι ενίσχυσης του εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών και όχι πελατειακές πολιτικές, που είναι επιλογές με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη».

Κάθισε στα… θρανία ο Νίκος Ανδρουλάκης – Επίσκεψη στη δομή παιδιών «Παιδική Ομπρέλα»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής συζήτησε με εμπόρους και καταναλωτές, ενώ επέμεινε στην ανάγκη υιοθέτησης μόνιμων μέτρων, όπως η μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, για την προστασία του εισοδήματος και της αγοραστικής δύναμης των πολιτών από τις πληθωριστικές πιέσεις.

Ν. Ανδρουλάκης: Οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης είναι άδικες, ατελέσφορες, με το βλέμμα στην κάλπη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ