Ανδρουλάκης: Ικανός δήμαρχος ο Καμίνης

Ανδρουλάκης: Ικανός δήμαρχος ο Καμίνης

Τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, εξέφρασε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, έπειτα από συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο της Αθήνας.

Από την πλευρά του, ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι «εμείς πορευόμαστε, ενώνοντας δυνάμεις» και ευχαρίστησε τον κ. Ανδρουλάκη για την πρωτοβουλία του να συναντηθούν και να στηρίξει τον αγώνα του.

«Ο Γιώργος Καμίνης απέδειξε τα τελευταία τριάμισι χρόνια, ότι δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος με σύγχρονες προοδευτικές ιδέες αλλά και ένας πραγματικά χρήσιμος και ικανός δήμαρχος για την Αθήνα», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης μετά τη συνάντηση, επισημαίνοντας ότι «σε ακραίες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, κατάφερε να στηρίξει μέσα από τις κοινωνικές δομές του δήμου χιλιάδες συμπολίτες μας που περνούν πολύ δύσκολα και παράλληλα να εξορθολογίσει τα οικονομικά του δήμου που παρέλαβε σε άσχημη κατάσταση από την προηγούμενη δημοτική Αρχή». «Εμείς θα στηρίξουμε τον Γιώργο Καμίνη για να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο» τόνισε και του ευχήθηκε προσωπικά καλή επιτυχία.

Ο κ. Καμίνης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Ανδρουλάκη για όσα είπε, επισήμανε ότι «εμείς πορευόμαστε, ενώνοντας δυνάμεις» και υπογράμμισε ότι «σε ένα πολιτικό τοπίο που είναι κατακερματισμένο και επιδιώκουν να επικρατήσουν ακραίες φωνές, πρέπει να συσπειρώσουμε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν».

Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου «θα εκθέσουμε αυτά που κάναμε για τον δήμο Αθηναίων και την πόλη», καλώντας όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης «να ανταποκριθούν σε αυτό το προσκλητήριο».

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.