Ανδρέας Λοβέρδος: Προανήγγειλε την επιστροφή του στην πολιτική – «Από αύριο θα είμαι παρών»

Την επιστροφή του στην πολιτική προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Από αύριο, θα είμαι παρών στην πολιτική και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συμμετάσχω και στις επερχόμενες ευρωεκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα πραγματοποιήσει ομιλία για τις θέσεις του και τις επόμενες κινήσεις του, αύριο Δευτέρα (20/11) στις 18:30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων. «Δεν έχω να ανακοινώσω κάτι τώρα για το πολιτικό μου μέλλον. Από αύριο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Σχετικά με την αυριανή εκδήλωση επεσήμανε πως πρόκειται για το πρώτο του βήμα, «μετά την αποχώρηση από το κόμμα στο οποίο είχα την τιμή να ανήκω επί πολλές δεκαετίες. Θα είναι το πρώτο βήμα μίας καινούριας πορείας, είμαι σε συζήτηση με τους πολιτικούς μου φίλους. Η απόφαση θέλω να έρθει ύστερα από ώριμη σκέψη. Θα είμαι παρών από αύριο στην πολιτική».

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Λοβέρδος, τον Οκτώβριο, είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Evening Report» του One Channel με τον Μάνο Νιφλή, πως η επιστροφή του στην πολιτική είναι θέμα χρόνου.

«Από το ΠΑΣΟΚ έφυγα τον Ιούλιο και θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή η επιλογή μου. Δικαιώθηκα από τις εξελίξεις που μεσολάβησαν. Θα κάνω αυτό που πρέπει τώρα. Υπάρχουν περιφερειακές εκλογές και σέβομαι τις προτεραιότητες. Στις 20 Νοεμβρίου έχω κλείσει ήδη αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας και θα κάνω πολιτική συγκέντρωση. Πριν τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσω την επιλογή μου» πρόσθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Μου έχει λείψει η πολιτική. Θέλω να μιλήσω και να πω κατά τη γνώμη μου πώς εξελίσσονται τα πράγματα στην Ελλάδα. Είναι ο πρόλογος. Το κυρίως θέμα θα είναι τον Δεκέμβριο. Αυτόν τον καιρό που είμαι εκτός ΠΑΣΟΚ, οι εισηγήσεις που δέχομαι είναι δύο. Η μία είναι προσχώρηση στην Νέα Δημοκρατία και η άλλη να κάνω μία κίνηση, που να δοκιμαστεί στις Ευρωεκλογές. Έχω κάνει την επιλογή μου αλλά δεν την έχω πει ακόμα σε κανένα» συνέχισε.

«Θα είμαι στις Ευρωεκλογές με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο» συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ