Άναψαν τα αίματα στη δίκη του Άκη

Άναψαν τα αίματα στη δίκη του Άκη

 

Της ΑΝΝΑΣ ΚΑΝΔΥΛΗ

 

Η ένταση χτύπησε «κόκκινο» στην τελευταία συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων από το οποίο δικάζεται ο Ακης Τσοχατζόπουλος, όχι μόνο γιατί ο πρώην υπουργός, εμφανώς εκνευρισμένος από τα όσα κατέθετε ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Νίκος Μαϊτός, διέκοπτε συνεχώς, αλλά και επειδή για πρώτη φορά στη δικαστική αίθουσα συνυπήρχαν η Αρετή Τσοχατζοπούλου και η Βίκυ Σταμάτη.

Το κακό κλίμα μεταξύ των δύο γυναικών επιβεβαιώθηκε από το γεγονός ότι όχι μόνο δεν αντάλλαξαν κουβέντα αλλά ούτε και ματιά, καθώς η μία προσπαθούσε να αποφύγει την άλλη. Στη μέση ο Α. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος, υποστήριξαν κάποιοι, για να μη δυσαρεστήσει τη σύζυγό του περιορίστηκε σε μια τυπική χειραψία με την κόρη του.

Η εξήγηση του δικηγόρου του, πρώην υπουργού Γιάννη Παγορόπουλου, ότι βλέπονται σχεδόν κάθε Σάββατο πατέρας και κόρη -εξ ου και η τυπική χειραψία- και η δήλωσή του ότι οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές ουδόλως έπεισαν τους καχύποπτους…

Προφανώς επειδή και οι αστυνομικοί ήταν ενήμεροι για τις κακές σχέσεις των δύο γυναικών -κάτι που άλλωστε έχει παραδεχθεί και η Αρ. Τσοχατζοπούλου στην απολογία της- τις οδήγησαν κατά την προσαγωγή τους στο δικαστήριο σε διαφορετικά δωμάτια αναμονής μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία: η Β. Σταμάτη με τον σύζυγο της κρατήθηκαν μόνοι τους, ενώ η κόρη του πρώην υπουργού παρέμεινε στον χώρο που κρατούνται οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι.

Αντίθετα με την ψυχρή επαφή που είχε με τον πατέρα της, η Αρ. Τσοχατζοπούλου ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με τον αδελφό της Αλέξανδρο, ο οποίος παρακολουθεί τη δίκη από το ακροατήριο, καθώς έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ