Άναψαν φωτιές οι δηλώσεις Πολύδωρα στον Real fm

Άναψαν φωτιές οι δηλώσεις Πολύδωρα στον Real fm

 

Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφορικά με την πιθανότητα συνεργασίας της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή, προκαλώντας “πόλεμο” ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

 

“Φυσικά δεν δίνω καμία προοπτική σε συνεργασία, αλλά με το να βγω επάνω σε ένα μπαλκόνι ή σε έναν βράχο και να πηδάω σαν νευρικό και σπαστικό και να λέω: “όχι, ποτέ κτλ.” αυτά δεν είναι σοβαρά. Διότι έχουμε σμικρογραφία των δεξιόστροφων, οι οποίοι συνεργάζονται αυτή τη στιγμή κλπ. κλπ. και αν δούμε τους χαρακτήρες, τις φωτογραφίες των ανθρώπων, θα πούμε “έγινε και αυτό” ή δεν έγινε και θέλουμε να ξεχνάμε του τριμήνου γεγονότα ή του έτους γεγονότα;”, είπε συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ στον Real Fm.

 

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που σε ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: “Μερικές μέρες μετά την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΚΚΕ και ενώ εξακολουθεί να σιωπά προκλητικά η κυβέρνηση, οι σημερινές δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα στον Real FM, όπως και παλαιότερες δηλώσεις στενών συνεργατών του κ. Σαμαρά περί συνεργασίας ΝΔ και Χ.Α, δείχνουν τα πραγματικά σχέδια της ηγεσίας της ΝΔ” .

“Οι εργαζόμενοι και η νεολαία, οι αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να δώσουν μαζί τον αγώνα για την αντιμετώπιση της φασιστικής απειλής και την υπεράσπιση της δημοκρατίας από τους εχθρούς της”, επισημαίνει στην ίδια ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ανακοίνωση-απάντηση στην Κουμουνδούρου εξέδωσε η ΝΔ χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ “νεροκουβαλητή της Χρυσής Αυγής” και κατηγορώντας τον για διαστρέβλωση των δηλώσεων Πολύδωρα.

“Η σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει με τρόπο κακοήθη και επαίσχυντο την πραγματικότητα ακόμα και τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βύρωνα Πολύδωρα.Η καταδίκη των νεοναζί και η απερίφραστη απόρριψη κάθε σκέψης ακόμη, για συνεργασία μαζί τους αποτελεί ξεκάθαρη και διακηρυγμένη πολιτική θέση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια να πολώσει και να διχάσει γίνεται νεροκουβαλητής της Χρυσής Αυγής. Οι πολιτικές αυτές αθλιότητες είναι επικίνδυνες για την ίδια τη Δημοκρατία. Και έχει υποχρέωση ο ΣΥΡΙΖΑ να τις σταματήσει αμέσως”, τονίζει η ΝΔ. 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ