Αμανατίδης για Έλληνες στρατιωτικούς: Απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί, ηρεμία και νηφαλιότητα- ΒΙΝΤΕΟ

"Είμαστε εν αναμονή της ολοκλήρωσης της έρευνας του εισαγγελέα και αναμένουμε να δούμε τις κατηγορίες που θα...

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Το θέμα της κράτησης των Ελλήνων στρατιωτικών απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, ηρεμία, ψυχραιμία και νηφαλιότητα ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.

“Είμαστε εν αναμονή της ολοκλήρωσης της έρευνας του εισαγγελέα και αναμένουμε να δούμε τις κατηγορίες που θα τους αποδοθούν”, τόνισε ο κ. Αμανατίδης, επιμένοντας πως η κυβέρνηση έχει ενιαία στάση.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, ανέφερε επίσης, ότι δεν θα τεθεί ζήτημα ανταλλαγής των 8 Τούρκων στρατιωτικών με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, από καμία πλευρά, ούτε έχει τεθεί, καθώς πρόκειται για θέματα άλλης τάξεως.

Ο κ. Αμανατίδης αναφέρθηκε και στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα επεξεργαστεί σήμερα τις προτάσεις-απαντήσεις της σκοπιανής πλευράς στην Αθήνα, στο σχέδιο συμφωνίας της Ελλάδα για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας και ότι η διαπραγμάτευση συνεχίζεται.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google