Αλέξης Γεωργούλης: Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλλη – «Δεν σέβεται κανείς αυτή τη γυναίκα, την έχουμε κάνει κομματάκια»

Εξοργισμένη ήταν η Λιάνα Κανέλλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πρόσωπο με πρόσωπο”, ενώ η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. Η βουλευτής του ΚΚΕ ζήτησε να σεβαστούν όλοι την καταγγέλλουσα.

Αλέξης Γεωργούλης: Η «γραμμή» των δικηγόρων του εν αναμονή νέων καταγγελιών

«Επιτρέπεται οι πολιτικοί να κάνετε ανταγωνισμό ποιος έχει τα λιγότερα καθάρματα στους κόλπους του ή τα φερόμενα ως καθάρματα;» σχολίασε.

«Δεν σέβεται κανείς και δεν λυπάται κανένας αυτή τη γυναίκα, την όποια γυναίκα, σήμερα είναι αυτή, αύριο θα είναι κάποια άλλη, εύχομαι να μην υπάρξει άλλη, και τις προηγούμενες που υφίστανται αυτήν την στιγμή… Την έχουμε κάνει κομματάκια, κουρελού, την βάζουμε δίπλα από τον Λιγνάδη, στον Φούφουτο, τον Μούμουτο, τον έναν και τον άλλον. Σας ικετεύω, σας παρακαλώ, ο βιασμός είναι η χειρότερη μορφή βίας, οι γυναίκες εξακολουθούν ακόμη και στον πολιτικό λόγο να αντιμετωπίζονται κι εκεί θα ψάξετε την μορφή βίας ως ασθενής τάξη. Μόνοι σας λέτε, γυναίκες και παιδιά, ασθενής τάξη. Εκεί πάτε στις γυναίκες. Μία τάξη που τη βλέπεις ίσα με εσένα δεν την χαρακτηρίζεις ασθενή» είπε η βουλευτής.

Θεοφανία Παπαθωμά: Σάλος με την ανάρτηση της ηθοποιού υπέρ του Αλέξη Γεωργούλη

«Κι όταν πάτε στο σεξ εκεί γίνεται πυρ, γυνή και θάλασσα και ξαφνικά είναι η πιο δυνατή και είναι αυτή που σέρνει τα καράβια. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Σοβαρευτείτε απέναντι στις γυναίκες και να τις σεβαστείτε. Είναι καταγγέλλουσα και είναι υπόλογος. Ζητήθηκε η άρση της ασυλίας του. Τελεία! Καλά κάνατε και τον διαγράψατε. Αυτή που δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε είναι η γυναίκα, η οποία δεν μπόρεσε να το κρατήσει και να πάει δικαστικά, όπως ήθελε και την κάναμε “πατσαβούρα”. Μπορούμε να αλλάξουμε συζήτηση Νίκο; Σε ικετεύω» υπογράμμισε η Λιάνα Κανέλλη.

Δείτε στο 12ο λεπτό:

Αλέξης Γεωργούλης – Βέλγοι δικαστές: «Σε αυτή τη φάση δεν κατηγορείται για τίποτα, γίνεται έρευνα»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ