Αλέξης Γεωργούλης: Νέα επιστολή για την άρση της ασυλίας του – Τι ζητεί

Τρίτη επιστολή, αυτή τη φορά απευθείας προς την επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, έστειλε την Τρίτη 25 Απριλίου, ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης.

Αλέξης Γεωργούλης: Έφτασε στις Βρυξέλλες – Τι φοβάται πρώην συνεργάτιδά του

Στη νέα επιστολή του, ο ευρωβουλευτής αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να καθυστερήσει η άρση της ασυλίας του και ότι επιθυμεί ο ίδιος να επισπευσθούν οι διαδικασίες, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Οι δύο προηγούμενες επιστολές του Αλέξη Γεωργούλη ήταν προς την Ρομπέρτα Μέτσολα, πρόεδρο της Ευρωβουλής.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες όχι ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, και επίσης έχει παραδώσει όλους τους φακέλους που διαχειριζόταν.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης ορίστηκε ως εισηγητής στην υπόθεση άρσης της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη, ο Πολωνός ευρωβουλευτής Αντρέι Χαλίτσκι από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Πάντως, δεν είναι γνωστό ακόμα πότε θα ξεκινήσει επίσημα η συζήτηση για το θέμα Γεωργούλη. Είναι προγραμματισμένη μια συνάντηση 30 Μαΐου, αλλά υπάρχει και έκτακτη συνεδρίαση στις 24 και 25 Μαΐου.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Γεωργούλης την Δευτέρα επέστρεψε για πρώτη φορά στις Βρυξέλλες, μετά την αποκάλυψη των καταγγελιών σε βάρος του για βιασμό και ξυλοδαρμό.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ