Αλέξης Γεωργούλης: Η πρώτη συνέντευξη μετά την καταγγελία σε βάρος του

Από το γραφείο του στην ευρωβουλή μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που έκανε σε βάρος του την άνοιξη του 2023 το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου.

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» του περιφερειακού σταθμού TRT. Μίλησε για τις ευρωεκλογές αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης. Ο Σωτήρης Πολύζος σημείωσε ότι εάν ήταν στο χέρι του ευρωβουλευτή θα μιλούσε για την υπόθεση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όσο το θέμα εξετάζεται από την Δικαιοσύνη ο Αλέξης Γεωργούλης δεν μπορεί να μιλήσει δημόσια.

«Υπάρχουν προτάσεις. Οι ευρωεκλογές είναι κάτι το οποίο για μένα θα σηματοδοτούσε μία νέα θητεία. Δηλαδή θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μία νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης, που εξήγησε ότι σκέφτεται ότι θα ήθελε μία δεύτερη θητεία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

«Θα ήθελα να πάω σε μία δεύτερη θητεία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να σκεφτώ πάρα πολύ και με φέρνει σχεδόν 50-50 για το αν θα πάρω αυτή την απόφαση το τι γίνεται στην Ελλάδα και πώς πρέπει και μέχρι που μπορεί να σταθεί μία οπτική γωνία που έχω εγώ», επισήμανε ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ