Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Το “καρφί” του για τον Άδωνι Γεωργιάδη για ανάρτηση από…fake account και η απάντηση του υπουργείου Ανάπτυξης

Μια… ασυνήθιστη ανταλλαγή tweets καταγράφηκε σήμερα μεταξύ του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργείου Ανάπτυξης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έκανε ένα tweet για τον Άδωνι Γεωργιάδη, το οποίο όμως βασίστηκε σε ανάρτηση που προήλθε από fake account του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

“Το επόμενο βήμα των επίσημων σόσιαλ λογαριασμών αυτού του επιτελικού θίασου” έγραψε ο κ. Νικολαΐδης, επισυνάπτοντας ένα tweet στο οποίο ένας fake λογαριασμός που υποτίθεται ότι ανήκει στο υπουργείο Ανάπτυξης έγραφε στον Άδωνι Γεωργιάδη “Άδωνι άλλαξε άμεσα pass βάλε κάτι διαφορετικό με αριθμούς και γράμματα”.

 

Στον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το… κανονικό Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. “Να σας ενημερώσουμε ότι το “handle” του Twitter account του ΥΠΑΝ είναι @MinDevGr και όχι @MindDevGR. Αυτό που ανεβάσατε προέρχεται προφανώς από fake account. Γραφείο Τύπου Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων” ανέφερε το tweet.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης επανήλθε με νέο tweet, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για αστείο.  “Από τη μια θέλω να γελάσω που ενώ καταλάβατε (ελπίζω) ακόμα κι από την περιγραφή του τουίτ ότι επρόκειτο για αστείο, απαντάτε επίσημα. Από την άλλη δεν είδα τον ίδιο ζήλο περί fake news όταν ο Υπουργός σας κατέθεσε πλαστή φωτογραφία στα πρακτικά της Βουλής” έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ