Αλαλούμ…διαρροών για το κύκλωμα χρυσού

Αλαλούμ προκλήθηκε με μια “διαρροή” της Πειραιώς σχετικά με την κύκλωμα χρυσού. Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας news247, στο οποίο στελέχη της ΝΔ φέρονταν να είχαν δηλώσει ότι «ακόμη και η υπόθεση Ριχάρδου εξελίσσεται σε φιάσκο για την κυβέρνηση». Τα ίδια στελέχη φέρονται να στάθηκαν στην αναφορά που έκανε για την υπόθεση από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με στόχο να τη χρησιμοποιήσει για να κερδίσει πόντους στην πολιτική αντιπαράθεση και να σχολίασαν επ΄αυτού ότι «οι εξελίξεις τον διαψεύδουν πανηγυρικά και σε αυτό το θέμα».

Πηγές της ΝΔ διέψευσαν στη συνέχεια πως υπήρξε τέτοια διαρροή, ωστόσο στο μεταξύ μεσολάβησε σχόλιο της κυβέρνησης για το θέμα. Συγκεκριμένα, κυβερνητικός αξιωματούχος υποστήριξε ότι «προκαλεί αλγεινή εντύπωση το σχόλιο πηγών της ΝΔ περί φιάσκου για την υπόθεση του Ριχάρδου».

Εν συνεχεία υπογράμμισε ότι «από πότε βάλθηκαν στη ΝΔ να δουλεύουν και για λογαριασμό των συνηγόρων υπεράσπισης κλεπταποδόχων χρυσού;», ενώ καταλήγοντας ανέφερε ότι «αυτή είναι η δήθεν έγνοια τους για την ανομία και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας; Λίγη περισσότερη υπομονή και εμπιστοσύνη στις δικαστικές Αρχές δε θα έβλαπτε…».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.