Αλ Σάλεχ: Περιμένουμε την εξεταστική με μεγάλη χαρά…

«Με μεγάλη χαρά περιμένουμε την εξεταστική γιατί επιτέλους θα αποκαλυφθούν όλα», είπε η  αναπληρώτρια γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή, για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.

«Το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε προαναγγείλει ότι θα κάνει εξεταστική για το μνημόνιο. Η πρώτη μας απάντηση ήταν μετά χαράς. Ευκαιρία να υπάρξει ένα διαρκές φόρουμ όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα», ανέφερε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και συμπλήρωσε:

«Έχει ένα ενδιαφέρον η επιλογή του χρόνου που έγινε η κατάθεση της πρότασης διότι τη Δευτέρα ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται και ζητάει συναίνεση και την επόμενη μέρα κάνει αυτή την κίνηση για πρόταση εξεταστικής επιτροπής. Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον και πολύ μεγάλο ερωτηματικό».

«Εμείς την έχουμε καλοδεχθεί . Την θέλουμε αυτή την εξεταστική», υπογράμμισε και σημείωσε:

«Με μεγάλη χαρά περιμένουμε την εξεταστική γιατί επιτέλους θα αποκαλυφθούν όλα. Σε ποια κατάσταση έφερε την Ελλάδα η 6ετία του κ. Καραμανλή, τι έγινε στη συνέχεια, με πόσες δυσκολίες πήγαμε στο πρώτο μνημόνιο, με πόσες δυσκολίες καταφέραμε και κλείσαμε τη μεγάλη δανειακή σύμβαση και το κούρεμα του χρέους, ποια ήταν η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τι παραδόθηκε στη νέα κυβέρνηση και πως στα καλά καθούμενα βρισκόμαστε ντουγρού στο επόμενο μνημόνιο χωρίς λεφτά».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

Το ΠΑΣΟΚ ζητά να κληθεί ως πρώτος μάρτυρας στην Εξεταστική ο Καραμανλής

Δένδιας: Δεν πιστεύω στις εξεταστικές επιτροπές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ