Αιχμές Βενιζέλου για Στουρνάρα

Αιχμές Βενιζέλου για Στουρνάρα

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου

Ο Στουρνάρας είναι αναντικατάστατος γιατί εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη συμπόνοια και τη συμπάθεια γι’ αυτά που περνά ο ελληνικός λαός, άλλωστε, έχει τη μάνα του με χαμηλή σύνταξη και ξέρει, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο να διεκδικήσει ο ίδιος τη θέση του επιτρόπου στην Κομισιόν.

Ο κ. Ευ. Βενιζέλος είπε σε ομήγυρη δημοσιογράφων ότι σε σχέση με τους πλειστηριασμούς το τελευταίο που θέλει ο Έλληνας είναι να του πάρουν το σπίτι και πως αν δεν τα βρουν με την τρόικα, το θέμα θα θέσει ο ίδιος μαζί με τον Σαμαρά σε υψηλό πολιτικό επίπεδο. Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι “ακόμη κι αν δεν κλείσει ο έλεγχος της τρόικας “εμείς έχουμε εκπληρώσει τα ορόσημα του καλοκαιριού και η δόση θα εκταμιευθεί κανονικά” χωρίς να εξηγεί πού εδράζεται αυτή του η υπόθεση.

Ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται στις Βρυξέλες για την υπουργική σύνοδο του ΝΑΤΟ. Νωρίτερα ο εκρόσωπος της Επιτροπής κ. Ολιβιέ Μπαγί δεν απέκλειε το ενδεχόμενο να έρθει η συζήτηση για την εφαρμογή του προγράμματος της Ελλάδας στο περιθώριο της συνεδρίασης του Κολεγίου των Επιτρόπων αύριο στις Βρυξέλλες, απέρριψε όμως κατηγορηματικά οποιοδήποτε ενδεχόμενο ουσιαστικής διαπραγμάτευσης του μνημονίου.

 

Πηγή:real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ