Αιχμές του υπουργείου κατά του δημάρχου Νάουσας

Αιχμές του υπουργείου κατά του δημάρχου Νάουσας

 

Αιχμές κατά του δημάρχου Νάουσας Τάσου Καραμπατζού σχετικά με τις δηλώσεις του για τη θέρμανση στα σχολεία αφήνει το υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, δημιουργούν απορία και πολλά ερωτήματα οι ισχυρισμοί του τόσο στην συνεδρίαση του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι η τρίτη δόση από τις τέσσερις που καταβάλλονται για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης και των λειτουργικών δαπανών στα σχολεία της περιοχής «μόλις τώρα εγκρίθηκε». 

Το Υπουργείο Εσωτερικών διευκρινίζει στην ανακοίνωσή του τα εξής:

 

“Το αίτημα για επιπλέον κονδύλια  το αντιλαμβανόμαστε και εξαντλούμε κάθε δυνατότητα.  Εκείνο  που δεν δεχόμαστε είναι η προσπάθεια ορισμένων, να δημιουργούν σκοπίμως  εντυπώσεις, εκμεταλλευόμενοι τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, με μόνο στόχο την προσωπική τους προβολή ενόψει βέβαια και των δημοτικών εκλογών” καταλήγει το υπουργείο Εσωτερικών. 

 

Exit mobile version