Αίτημα Κασιδιάρη να εξαιρεθεί η ανακρίτρια Κλάπα

Αίτημα Κασιδιάρη να εξαιρεθεί η ανακρίτρια Κλάπα

 

Αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα θα καταθέσει σύμφωνα με πληροφορίες  τις αμέσως επόμενες ημέρες ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσω του συνηγόρου του Παύλου Σαράκη.  

Με αφορμή τις πρόσφατες προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ευστάθιου Μπούκουρα, Γιώργου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου ο Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε χθες στη Βουλή ότι η κ. Κλάπα ζήτησε την προφυλάκιση των βουλευτών χωρίς στοιχεία, επειδή «είναι σύζυγος του Παναγιώτη Κλάπα, ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη».

Μετά τις δηλώσεις ο δικηγόρος του άφησε να διαρρεύσει ότι προτίθεται  τις επόμενες ημέρες να καταθέσει  το αίτημα  λόγω «υπονοιών μεροληψίας» επειδή ο σύζυγος της ανήκει πολιτικά στο χώρο της ΔΗΜΑΡ αλλά κι ένα ακόμη συγγενικό της πρόσωπο είναι στο επιτελείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Με αφορμή τις δηλώσεις Κασιδιάρη χθες, συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, τόνιζαν ότι ο υπουργός περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την Ελληνική  Δικαιοσύνη και εν προκειμένω τις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπως και με την ίδια εμπιστοσύνη περιβάλλει  και όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται υποθέσεις μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ