Άγριος καβγάς Δημήτρη Καιρίδη – Γιώργου Τσίπρα: “Σκάστε” – “Είσαι καραγκιόζης”

“Κόκκινο” χτύπησε η ένταση κατά τη διάρκεια εκπομπής του Action24 μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα. Όταν η συζήτηση έφτασε στις διαδηλώσεις και την διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και ακούστηκαν εκφράσεις όπως “σκάστε” και “είσαι καραγκιόζης”.

“Εγώ θα προσπεράσω την αθλιότητα του κ. Τσίπρα. Σας άκουσα με μεγάλη υπομονή. Εγώ απεχθάνομαι και την υποκρισία και το ψεύδος. Σας καταλαβαίνω, είστε ο ξάδελφος. Σωπάστε τώρα και ακούστε”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καιρίδης με τον κ. Τσίπρα να απαντά: “Είστε γελοίος. Πάρτε το πίσω για να συζητήσουμε”.

Δείτε τον καβγά μετά το 08:20

“Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, ο επίσημος, η νεολαία του καλεί σε διαδηλώσεις, είναι αστείο να προσπαθούμε δικολαβίστικα να πούμε τι εννοούσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αν θέλει ας αποκηρύξει τη νεολαία του”, συνέχισε ο κ. Καιρίδης με τον κ.Τσίπρα να λέει: “Τι λαϊκισμός είναι αυτός, φοβερός”.

“Κύριε Τσίπρα σκάστε, μπορείτε. Παρακαλώ” είπε ο βουλευτής της ΝΔ με τον βουλευτή τοθ ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: “Είσαι καραγκιόζης. Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο με τον κύριο. Είναι απολίτιστος. Ο άνθρωπος είναι απολίτιστος. Να το πάρει πίσω. Να ζητήσει συγγνώμη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ