Άγριος καβγάς Χριστοδουλοπούλου-Δένδια στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Τασίας Χριστοδουλοπούλου και του βουλευτή της ΝΔ Νίκου Δένδια, λίγο πριν από τέλος της συνεδρίασης στη Βουλή.

Στην ομιλία της, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών και αναφερόμενη στα περί “κυβέρνησης μειοδοσίας”, που είχε αναφέρει ο κ. Βορίδης, η κ. Χριστοδουλοπούλου είπε ότι η Νέα Δημοκρατία, βρίσκεται πίσω τόσο από τα τελευταία επεισόδια στο Σύνταγμα, τις επιθέσεις εναντίον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την στοχοποίηση βουλευτών, με αφισοκολλήσεις στη Βόρεια Ελλάδα.

“Είσαστε οι σύγχρονοι κουκουλοφόροι” ανέφερε η κ. Χριστοδουλοπούλου για να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του κ. Δένδια και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Δένδιας παίρνοντας το λόγο είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στην κ. Χριστοδουλοπούλου:

“Απορρίπτω με τον πιο απόλυτο τρόπο, την οποιαδήποτε δήλωση οποιουδήποτε εδώ μέσα, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πίσω από οποιοδήποτε βίαιο επεισόδιο κατά οποιουδήποτε. Η ΝΔ έχει υπάρξει θύμα επεισοδίων και έχει δώσει αίμα στην προσπάθεια ενάντια στην τρομοκρατία. Δεν νομιμοποιείται όποιος παρέστη ως μάρτυρας υπεράσπισης της τρομοκρατίας, να έρχεται εδώ και να μας κουνάει το δάχτυλο”.

Δείτε τον έντονο διάλογο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ