Άγρια κόντρα Παναγιωτόπουλου – Τζανακόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στο πλατό της ΕΡΤ1. Αφορμή στάθηκε μια δήλωση του Πάνου Παναγιωτόπουλου την ώρα που μιλούσε για τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα της τουρκικής εισβολής στη Συρία και για τις δηλώσεις Μητσοτάκη μετά τη συνάντηση με τον Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε χαρακτηριστικά: ” Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε χοντρά, με σαφήνεια, τα είπε όλα. Ουσιαστική εξωτερική πολιτική και χωρίς αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ να τα δώσει δηλ. όλα για την καρέκλα και να πάρει ελάχιστα για τη χώρα”.

Η αναφορά αυτή στον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Τζανακόπουλου ο οποίος επαναλάμβανε τη λέξη “ντροπή” και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος απάντησε: “σας το επιστρέφω”.

Συνεχίζοντας με ένταση την κουβέντα, ο κ. Τζανακόπουλος του έλεγε “παίζετε θέατρο” και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ανταπάντησε ότι “τόσα χρόνια θέατρο παίζατε εσείς που ξεκινήσατε από Κνίτες για να μετατραπείτε σε εντολοδόχους των ξένων συμμάχων”.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος φώναζε “συμμαζευτείτε, συμμαζευτείτε, ήσασταν υπουργός στην κυβέρνηση που χρεοκόπησε τη χώρα και τολμάτε να μιλάτε εσείς; Αν είναι δυνατόν”.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.