Άγρια κόντρα on air Καφαντάρη – Άδωνι – ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κόντρα είχαν στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, με αφορμή τον εκλογικό νόμο.

«Η κ. Καφαντάρη είπε ότι η απλή αναλογική είναι δίκαιη γιατί έχει να κάνει με την ισοτιμία της ψήφου. Λάθος. Αυτό που αλλάζει είναι τα δικαιώματα της πλειοψηφίας. Δηλαδή, μπορεί ένα κόμμα να πάρει 49% αλλά να είναι όμηρος ενός κόμματος 3%. Αν γίνουν εκλογές με απλή αναλογική, τότε θα καταλάβει ο κόσμος τι σημαίνει», είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο Mega και συνέχισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, θυμήθηκε την αλλαγή του Bonus όταν συνειδητοποίησε ότι όταν γίνουν οι επόμενες εκλογές, θα τις χάσει».

«Πως είστε σίγουρος ότι θα τις χάσει; Θα το δούμε σε τρία χρόνια», απάντησε η κ. Καφαντάρη, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίζει σε έντονο ύφος:

«Ούτε από το σπίτι σας δεν θα βγαίνετε σε τρία χρόνια, με αυτά που κάνετε στην Ελλάδα».

«Εντάξει, τώρα μη μας τρομοκρατείτε κιόλας» είπε στη συνέχεια η κ. Καφαντάρη, με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να συνεχίζει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει γιατί ξέρει ότι είναι 2ος και γιατί καταλαβαίνει ότι αν αυτά που λέει ο κ. Γκάλμπρεϊθ και ο κ. Βαρουφάκης, τα πουν σε εξεταστική επιτροπή της Βουλής, ο επόμενος που θα κληθεί, θα είναι ο Τσίπρας. Άρα λοιπόν, ο Τσίπρας λέει, “πρέπει οπωσδήποτε να με έχουν ανάγκη για τον σχηματισμό της νέας κυβερνήσεως, ώστε να εκβιάσω και να πω, εάν θέλετε τις ψήφους μου, δεν θα κάνετε έρευνα γιατί η Ελλάδα υπέστη 100 δισ. ζημιά το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ”. Άρα, για να σώσει τον εαυτό του θέλει ο Τσίπρας την απλή αναλογική».

«Πάντως, προς το παρόν, έχουμε την εξεταστική για τα δάνεια των κομμάτων και των μέσων και αποδεικνύεται εκεί πόσα δάνεια έχουν πάρει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ χωρίς εγγυήσεις», απάντησε με τη σειρά της η κ. Καφαντάρη, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά:

«Το μόνο κόμμα που ζήτησε εγγράφως με πολιτική παρέμβαση, δάνειο από την Εθνική Τράπεζα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Είστε ότι πιο βρώμικο υπάρχει στην Ελλάδα. Κόβετε το ΕΚΑΣ και βγαίνει ο κ. Πετρόπουλος στη Βουλή και λέει “Γιατί γίνεται τόση φασαρία με το ΕΚΑΣ, δεν μπορώ να καταλάβω”».

«Να μιλάτε πιο ευπρεπώς γιατί εδώ πέρα μας ακούει κόσμος. Όταν κόψατε 11 φορές τις συντάξεις, ο συνταξιούχος γνωρίζει», είπε στη συνέχεια η κ. Καφαντάρη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Mάρδας: Ποτέ δεν συζητήθηκε η επιστροφή στη δραχμή – ΒΙΝΤΕΟ

Έκθεση – βόμβα της τρόικας για μισθούς, δώρα, απολύσεις

8 στους 10 Έλληνες ζουν με κάτω από 1.000 ευρώ τον μήνα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ