Άγρια κόντρα Κωνσταντινόπουλου – Κουρουμπλή για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά

Μία σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, έλαβε χώρα, για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, όπου είπε «να ξεκαθαρίσουν οι υποψήφιοι αρχηγοί αν θα συνεργαστούν με τον κ. Μητσοτάκη».

«Δεν μπορούν οι Γενίτσαροι, όπως ο κ. Κουρουμπλής να μας νουθετούν και να μας προσκαλούν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Ο κ. Κουρουμπλής είναι ρίψασπις», είπε από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Ας συνεχίσει την πορεία του ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και να μην απευθύνεται σε εμάς. Προκαλεί οργή στο χώρο μας», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος. «Έφυγε, λέγοντας ότι του είπε η κόρη του να μην ψηφίσει το μνημόνιο και τα ψηφίζει τώρα ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ».

«Προτιμώ, να είμαι Γενίτσαρος της Αριστεράς, πάρα να φιλάω κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς», απάντησε ο κ. Κουρουμπλής. «Θα πιουν το ποτήριο που τους λέω είναι πικρό. Θα πουν αν θα συνεργαστούν με την ακρονεοφιλελεύθερη Δεξιά του Μητσοτάκη», πρόσθεσε.

«Έχουν τόσο μίσος για τον Τσίπρα; Για τον Μητσοτάκη δεν λένε τίποτα είναι αδελφόθεοι», παρατήρησε. «Με διέγραψαν, δεν έφυγα», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Ο Λοβέρδος έφυγε για νέο κόμμα, και γύρισε εκεί που έφτυνε, εγώ δεν γυρίζω εκεί που φτύνω», είπε.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ