Άγρια κόντρα Καμμένου – Βορίδη στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

“Μπορείτε να μας δώσετε πειστικές εξηγήσεις αντί να έρχεστε να κατηγορείτε το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι για αυτή τη σκανδαλώδη υπόθεση ενδιαφέρεται και να μην φέρνετε σε δύσκολη θέση όλους τους συναδέλφους που μπορεί να έχουν, για πολιτικούς λόγους προφανώς, και την καλή διάθεση να σας στηρίξουν;” είπε ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος στον κ. Καμμένο και πρόσθεσε: “Είστε απολογούμενος κύριε σε αυτή την υπόθεση δεν είστε κατήγορος”.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, απαντώντας, κάλεσε τον Μάκη Βορίδη, «αν έχει τα άντερα» να καταθέσει πρόταση μομφής ή πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το θέμα της συνομιλίας του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.

“Αφήστε τις απειλές. Καταθέστε πρόταση μομφής ή καταθέστε αίτημα για προανακριτική. Καταθέστε το. Δεν σηκώνουμε όλοι απειλές. Αν έχετε τ’ άντερα καταθέστε τώρα πρόταση μομφής” είπε χαρακτηριστικά σε υψηλούς τόνους ο κ. Καμμένος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ