Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Φίλη στον τηλεοπτικό αέρα: «Θέλω να δει ο κόσμος την υποκρισία» – «Ντροπή σου»

Υψηλοί τόνοι και σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Φίλη στον τηλεοπτικό αέρα, με φόντο την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων θέλησε να απαντήσει στις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την λέξη «θυσία» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός αλλά και για την «ευκαιρία» που είχε πει ο ίδιος, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Πιστεύω πραγματικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται μόνον για την μικροκομματική εκμετάλλευση αυτής της τραγωδίας και παίρνω ως παράδειγμα αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Όχι θέατρο τώρα», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Θέλω να δει ο κόσμος την υποκρισία» απάντησε ο υπουργός με τον κ. Φίλη να λέει πως «ο κόσμος βλέπει τα πάντα και βλέπει τις ευθύνες σας».

Παίρνοντας τον λόγο, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «η τραγωδία στο Μάτι είναι ευκαιρία αναστοχασμού ήταν η δήλωση του κ. Ξανθού. Έβγαλε ανακοίνωση ο κ. Φίλης για τον Ανδρέα Ξανθό που έβλεπε το Μάτι ως ευκαιρία;». «Το θέατρο τελείωσε τώρα… συνέχεια μιλάς, απολογείσαι συνέχεια και σπεκουλάρεις…», ανέφερε ο Νίκος Φίλης.

«Ακούστε τώρα τι είχε πει ο κύριος Τσίπρας: Η θυσία του Παύλου Φύσσα έσωσε τον κόσμο από την Χρυσή Αυγή», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Γιατί δεν έβγαλε ανακοίνωση για τον Τσίπρα; Είστε ψεύτες και υποκριτές». «Ντροπή σου», σχολίασε ο Νίκος Φίλης.

Δείτε το απόσπασμα που δημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter:

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ