Αγωνιούν οι επαγγελματικοί φορείς για την υπερφορολόγηση – Τι είπαν στον Αλεξιάδη

Την αγωνία και το προβληματισμό τους για την υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων έθεσαν εκπρόσωποι των επαγγελματικών φορέων της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της πόλης.

Ο κ. Αλεξιάδης αναφερόμενος στις αντιδράσεις του επιχειρηματικού κόσμου στα μέτρα φορολόγησης είπε ότι κυβέρνηση γνωρίζει τα προβλήματα και ότι δεν φοβάται το διάλογο με τους φορείς.

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα, αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουμε και τα όρια της χώρας και τα δεδομένα της οικονομίας», πρόσθεσε ο κ. Αλεξιάδης.

Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, από την πλευρά του, υπογράμμισε ότι η υπερφορολόγηση δεν βοηθάει την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας τονίζοντας παράλληλα ότι οι επιχειρηματίες δεν έχουν άλλα να δώσουν και ότι δυστυχώς τα προαπαιτούμενα για την υπογραφή της νέας συμφωνίας είναι καθαρά φορολογικά μέτρα στα οποία η κοινωνία και οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανταποκριθούν. 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ξυδάκης: Άτυπη αλλά ουσιαστική η συμμαχία για το προσφυγικό

Παυλόπουλος: Οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα γίνονται ολοένα και πιο στενές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ