Αυτός είναι ο πιο φανατικός υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ; Η εμφάνιση που “έκλεψε” τις εντυπώσεις

Ντυμένος… ΠΑΣΟΚ “από την κορυφή έως τα νύχια” ψήφισε ένας φανατικός υποστηρικτής της παράταξης, στις εσωκομματικές εκλογές που έγιναν χθες, Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια των εκλογών, οι ψηφοφόροι επέλεξαν το όνομα “ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής”, ενώ αποφασίστηκε και η επιστροφή του συμβόλου του πράσινου ήλιου.

Ο υποστηρικτής της παράταξης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, καθώς προσήλθε στις κάλπες ντυμένος στα πράσινα, φορώντας μάσκα για τον κορονοϊό που έγραφε “ΠΑΣΟΚ” και κρατώντας μία ανάλογη πράσινη μαγκούρα.

Η εμφάνισή του, ήταν φυσιολογικό να “κλέψει” τις εντυπώσεις.

Ανδρουλάκης στον Realfm 97,8: H επαναφορά του συμβόλου και του ονόματος είναι γιατί τιμούμε την ιστορία μας

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, παραχώρησε συνέντευξη στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή.

“Ήταν 176.000 και περιμένουμε αύριο να γίνουν οι εκλογές στις τομεακές οργανώσεις, όπου μαζί με αυτούς θα ξεπεράσουμε πιστεύω τους 180.000. Σίγουρα μέτρησε πολύ η ψηφοφορία για το όνομά μας. Μας τίμησαν και εξέλεξαν όργανα, τοπικές οργανώσεις και το όνομά μας. Μια διαδικασία βαθιά δημοκρατική, την οποία θα αξιοποιήσουμε στο μέλλον, γιατί θέλω τις σημαντικές αποφάσεις να τις παίρνουμε μαζί με όλα μας τα μέλη. Και επαναλαμβάνω είναι τα μέλη μας, δεν ψήφισαν φίλοι αλλά μόνο τα μέλη μας” είπε αρχικά.

“Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να ξεχάσει την ιστορία του και η επαναφορά του συμβόλου και του ονόματος είναι γιατί τιμούμε την ιστορία μας, την ρίζα μας, που τα χρόνια της μεταπολίτευσης άλλαξε την Ελλάδα” πρόσθεσε.

“Κάναμε και λάθη. Στη νέα όχθη της προσπάθειας που κάνουμε κρατάμε όλα αυτά τα θετικά ως φάρο, ως πυξίδα. Δεν ξεχνάμε όμως και τα αρνητικά τα οποία δεσμεύομαι ότι δεν πρόκειται ξανά να τα αντιμετωπίσει κανένας από τους ψηφοφόρους μας, κανένας άνθρωπος που πιστεύει στις αρχές της δημοκρατικής παράταξης. Ό,τι πλήγωσε τον ελληνικό λαό, συμπεριφορές, πρακτικές, λανθασμένες πολιτικές τις αφήνουμε στο παρελθόν, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Είναι προφανές ότι τα χρέη δεν τα έχω δημιουργήσει εγώ ούτε η γενιά μου, αλλά οφείλουμε απέναντι στον ελληνικό λαό να τα διαχειριστούμε με διαφάνεια και αυτό θα κάνουμε. Και η δέσμευσή μου ότι είναι προτεραιότητα να ρυθμιστούν όλα αυτά τα χρέη, ώστε να είμαστε 100% συνεπείς απέναντι σε αυτά που ανέφερα και πριν τις εκλογές του Δεκεμβρίου θα το καταφέρουμε και θα έχουμε ανακοινώσεις από τον αρμόδιο που είναι ο διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης το επόμενο διάστημα” περιέγραψε.

Μητσοτάκης και Τσίπρας δεν λύνουν προβλήματα

“Ο κ. Μητσοτάκης πολλές φορές αλλάζει στρατηγικές. Πριν από μερικές εβδομάδες όταν είδε ότι η αυτοδυναμία του κουνάει το μαντήλι πέταξε το χαρτί στις συνεργασίες, τώρα το ξαναμαζεύει και μιλάει για αυτοδυναμίες διότι βλέπει τις δημοσκοπήσεις. Εμείς έχουμε σταθερή στρατηγική, θέλουμε ενίσχυση της δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ ώστε να ανατραπεί ο σημερινός μικρός δικομματισμός που παράγει μόνο τοξικότητα, μια άγονη πολιτική συζήτηση, δεν λύνει προβλήματα” ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

“Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας πολλαπλασιάζουν τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο ελληνικός λαός. Όπως ο κ. Μητσοτάκης πριν από μερικές εβδομάδες μιλούσε για συνεργασίες έτσι και ο κ. Τσίπρας καταλαβαίνει ότι το πολιτικό σκηνικό άλλαξε. Αυτό για το οποίο είχαν συνηθίσει και είχαν βολευτεί ο ένας να λέει «στηρίξτε με γιατί θα επανέλθει ο Τσίπρας» και ο άλλος «στηρίξτε με για να φύγει ο Μητσοτάκης», πλέον δεν περνάει από αυτούς αλλά από εμάς και η απάντησή μου και στους δύο είναι ότι ο ελληνικός λαός αξίζει να μας δώσει τη δυνατότητα ώστε να απαλλαχτεί και από τους δύο και να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση με σοσιαλδημοκρατικό κορμό που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε καλύτερες μέρες».

Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τον κόσμο της παράταξής μας για την ταλαιπωρία που υπήρξε χθες

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τον κόσμο της παράταξής μας για την ταλαιπωρία που υπήρξε χθες, καθώς είχαμε λιγότερες κάλπες για τεχνικούς λόγους απ’ ότι στην εκλογή του προέδρου. Παρόλα αυτά ήρθαν περίπου 180.000 μέλη να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να δώσουν εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια που κάνουμε» υπογράμμισε.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να ξεχάσει την ιστορία του και η επαναφορά του συμβόλου και του ονόματος είναι γιατί τιμούμε την ιστορία μας», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Επανέλαβε την πρότασή του για πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας ως μια καθαρή πολιτική επιλογή. «Θεωρώ θολή πολιτική επιλογή, αυτή που κάνει η Κυβέρνηση. Εμείς θέλουμε καθαρές πολικές λύσεις. Ούτε να πάει ο κόσμος στα δικαστήρια με το πρόσχημα του «δεν πληρώνω» όπως κάνει ο κ. Τσίπρας, ούτε αυτά που κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Από αύριο να αποκλιμακωθούν οι τιμές στην ενέργεια για να ξέρουμε τι πληρώνει το ελληνικό νοικοκυριό, ο καταναλωτής, τί πληρώνει το κράτος και τί πληρώνουν οι μεγάλοι παραγωγοί;» επεσήμανε.

Σχολιάζοντας τη στάση της Τουρκίας, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι «το 2023 η Τουρκία έχει εκλογές και για να κρατήσει την καρέκλα του ο κ. Ερντογάν θα κάνει ότι μπορεί . Θα πρέπει να καταλάβουν οι εταίροι ότι είναι ένας μικρός Πούτιν, αναθεωρητής, αυταρχικός, που δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ