Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Ο Νίκος Χαρδαλιάς ψήφισε στον Βύρωνα – «Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο»

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ψήφισε λίγο πριν τις 8:30 στο εκλογικό κέντρο στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα.

Μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ήταν και η κόρη του. «Πολλοί και άξιοι όλοι τους. Καλή επιτυχία σε όλους» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, αφού ψήφισε για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

«Πάντα όμορφη και ξεχωριστή η μέρα των εκλογών. Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας στο Λεκανοπέδιο, για τους 66 δήμους της Αττικής, για την καθημερινότητα και την ασφάλειά μας», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα. «Το αποτέλεσμα θα είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα επηρεάσει τη ζωή μας τα επόμενα 5 χρόνια και είναι εξίσου σημαντικό να έρθουν όλοι στις κάλπες γιατί δύναμή μας είναι οι πολίτες» συμπλήρωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής

Απαντώντας στην ερώτηση «γιατί ψήφισε με το διαβατήριό του;», ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι πήρε «ό,τι βρήκε πρόχειρο, αυτό πήρα». «Θέλω να είμαι ειλικρινής, για γούρι ψηφίζω με το διαβατήριο» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ