Αυτοδιοικητικές Εκλογές – Δούκας: Μπορούμε να αλλάξουμε την Αθήνα και να την κάνουμε όπως την ονειρευόμαστε

«Σήμερα η Αθήνα νίκησε, η πόλη αλλάζει σελίδα» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος επικράτησε του Κώστα Μπακογιάννη στον επαναληπτικό γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/10).

Ο Χάρης Δούκας ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες «για την τεράστια τιμή που μου έκαναν και ξέρω πολύ καλά την πολύ μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω», όσους «πίστεψαν στο όνειρο και μπήκαν μαζί μας σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι» και όλους τους πολίτες «που κατάφεραν το ακατόρθωτο, πίστεψαν σε μία Αθήνα πράσινη και δημιουργική» και στο «όραμά μας ότι μπορούμε να αλλάξουμε την Αθήνα και να την κάνουμε όπως την ονειρευόμαστε».

Ευχαρίστησε, επίσης, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Κώστα Ζαχαριάδη, ενώ δεσμεύτηκε πως «θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου και θα είμαι δίπλα σε καθέναν και καθεμία για να μπορέσουμε να κάνουμε μαζί την Αθήνα, όπως μας αξίζει και όπως της αξίζει». «Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινάει, μαζί θα τα καταφέρουμε», κατέληξε ο Χάρης Δούκας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ