Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Στέλιος Αγγελούδης – «Σήμερα αποφασίζουμε για το μέλλον της Θεσσαλονίκης»

Να «κλείσει το κεφάλαιο της αδράνειας και της εγκατάλειψης» και να «γυρίσει σελίδα» η Θεσσαλονίκη ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο υποψήφιος δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο κ. Αγγελούδης στις 9:30 το πρωί έφτασε στην οδό Αρριανού, ώστε να ψηφίσει στο 34ο δημοτικό σχολείο, συνοδεία συνεργατών της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη». «Είναι μια σπουδαία μέρα, ηλιόλουστη και αισιόδοξη. Αποφασίζουμε για το μέλλον της πόλης μας. Οι πολίτες έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Μια σελίδα με την «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», μια ομάδα ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική, μια ομάδα χωρίς κομματικά χρίσματα», είπε στη δήλωση που ακολούθησε μετά την κάλπη.

Πρόσθεσε ο κ. Αγγελούδης πως «με την «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» και τους πολίτες της πόλης μας κλείνουμε οριστικά το κεφάλαιο της αδράνειας και της εγκατάλειψης. Κάνουμε μια νέα αρχή για μια πόλη πιο καθαρή, πιο πράσινη, πιο φωτεινή. Σημασία, όμως, έχει να κερδίσει η Θεσσαλονίκη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ