Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023-Κώστας Ζαχαριάδης: Μίλησα με τον Χάρη Δούκα, του ζήτησα να συναντηθούμε αύριο

Επικοινωνία με τον Χάρη Δούκα είχε ο Κώστας Ζαχαριάδης, προκειμένου να του ζητήσει συνάντηση αύριο το πρωί ώστε «να συζητήσουμε για το περιεχόμενο της διοίκησης της προοδευτικής Αθήνας» ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο Αθηναίων.

Αρχικά, ο Κώστας Ζαχαριάδης τόνισε στις δηλώσεις του ότι «επικοινώνησα πριν από λίγο με τον κ. Μπακογιάννη και τον κ. Δούκα παρακολουθώντας την εξέλιξη των αποτελεσμάτων μέχρι αυτό το σημείο για να τους συγχαρώ για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε». Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τα στελέχη, τα μέλη και όσους στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «γι’ αυτή την υπέροχη διαδρομή σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για την παράταξή μας στην Αθήνα. Εάν το αποτέλεσμα εξελιχθεί ,όπως αποτυπώνεται τώρα, υπάρχει την επόμενη εβδομάδα δεύτερος γύρος».

«Μίλησα με τον φίλο Χάρη Δούκα για να του ζητήσω συνάντηση αύριο το πρωί για να συζητήσουμε για το περιεχόμενο της διοίκησης της προοδευτικής Αθήνας. Όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή προεκλογικά δεν θα μείνω απαθής, θα πάρω θέση και καλώ το ίδιο να κάνει και ο κ. Σοφιανός και ο κ. Παπαδάκης, γιατί είναι πολύ σημαντικό να ηττηθεί η συντηρητική διοίκηση στην Αθήνα», είπε στη συνέχεια ο κ. Ζαχαριάδης.

Απευθύνθηκε στους δημότες Αθηναίων που απείχαν και τους κάλεσε να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο, ενώ έστειλε και ένα ευρύτερο πολιτικό μήνυμα για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. «Όπου έχουν περάσει υποψήφιοι από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, πρέπει να στηριχτούν από όλους μας. Εμείς κάναμε σήμερα το πρώτο βήμα, ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι διότι η συντηρητική πλειοψηφία στην Τοπική Ααυτοδιοίκηση πρέπει να ριγματωθεί», υπογράμμισε.

οπική

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ