Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 – Μπακογιάννης: Σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη της Αθήνας

«Σήμερα είναι μία μεγάλη νίκη, αλλά είναι μία νίκη της Αθήνας, είναι μία νίκη όλων» τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο Αθηναίων.

Ο νυν δήμαρχος ευχαρίστησε την ομάδα του και όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού του, λέγοντας «όλοι δώσαμε την ψυχή μας» και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του. «Θέλω να ξέρουν ένα πράγμα, ότι αυτό το ταξίδι το ξεκινήσαμε μαζί και θα το τελειώσουμε μαζί», συμπλήρωσε, ενώ ευχαρίστησε και τους εκατοντάδες εθελοντές.

«Σήμερα είναι μία μεγάλη νίκη, αλλά είναι μία νίκη της Αθήνας, είναι μία νίκη όλων» είπε και υπογράμμισε ότι «είμαι και με την ψήφο σας θέλω να συνεχίσω να είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων».

«Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό και για όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και για όσους ψήφισαν κάποιον άλλον, αλλά και για εκείνους που δίστασαν να έρθουν κοντά μας», τόνισε στη συνέχεια ο κ. Μπακογιάννης.

Κατέληξε λέγοντας ότι την επόμενη εβδομάδα θα απευθυνθεί σε όλες και όλους, κάθε μέρα σε κάθε γειτονιά, «να μιλήσουμε για το σήμερα αλλά και το αύριο της πόλης. Να μιλήσουμε για το μέλλον που έρχεται με ορμή».

Δείτε το βίντεο:

Η αγκαλιά Μπακογιάννη-Χαρδαλιά στην πλατεία Συντάγματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ