Αυτά είναι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του υπουργικού – Εκτός το πολυνομοσχέδιο

Για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες θα ενημερώσει το Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση που ξεκινά το απόγευμα.

Επιπλέον, στην ημερήσια διάταξη του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου περιλαμβάνεται ενημέρωση για τα σχέδια νόμου αρμοδιότητας του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ειδικότερα, εισηγητής για το σχέδιο νόμου σε στάδιο επεξεργασίας «Ρυθμίσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την έρευνα και άλλες διατάξεις» είναι ο υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς. Για το σχέδιο νόμου υπό κατάθεση «Επείγοντα μέτρα για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση», εισηγητές είναι ο υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης. Για το σχέδιο νόμου «Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό και άλλες διατάξεις», εισηγητές είναι ο υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς και ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Επιπλέον, θα γίνει ενημέρωση του υπουργικού συμβουλίου από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά για τα αμέσως επόμενα βήματα εφαρμογής του νόμου για την ΕΡΤ Α.Ε. (ν. 4324/2015) και εισήγηση για το σχέδιο νόμου (σε επεξεργασία) για την προκήρυξη νέων αδειών τηλεοπτικών μέσων.

 

Στη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγο, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του υπουργικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 17:00.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Στο τραπέζι, συμφωνία και δημοψήφισμα

Στρατούλης: Όταν λέμε ότι δεν θα γίνουν μειώσεις στις συντάξεις το εννοούμε

Ξυδάκης: Η Αμφίπολη δεν είναι επισκέψιμη όπως είναι τώρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ