Άδωνις:«SYRIZA of London» είναι ο φοιτητής

Άδωνις:«SYRIZA of London» είναι ο φοιτητής

«Κανονικοί Συριζαίοι, πολιτικοί μου αντίπαλοι δηλαδή που επιλέγουν αυτό το είδος του τραμπουκισμού για να μην επιτρέπουν στους πολιτικούς τους αντιπάλους να μιλάνε» ήταν σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη οι φοιτητές που πρωταγωνίστησαν στα χθεσινά επεισόδια στο αμφιθέατρο του Imperial College όπου είχε προσκληθεί για  να μιλήσει. Μιλώντας στο Βήμα Fm, ο υπουργός είπε ότι  «ο Κωνσταντίνος Χαλκιάς, είναι από το SYRIZA of London, όπως λέγονται. Οι κανονικοί άνθρωποι δεν πάνε σε ένα αμφιθέατρο για να κάνουν φασαρία».

«Με κάλεσε ο σύλλογος των Ελλήνων φοιτητών και πλήρωσα από την τσέπη μου» υποστήριξε ο υπουργός και σχολίασε: «Είναι ζήτημα δημοκρατίας. Τα σφυρίγματα, οι βρισιές και οι τραμπουκισμοί γιατί χρειάζονται; Τα πλουσιόπαιδα που έχουν πάει στο Λονδίνο και σπουδάζουν με τα λεφτά του μπαμπά τους, το παίζουν επαναστάτες;  Όχι, να μου το παίζει σοσιαλιστής από το City».

Όσο για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα δήλωσε: «Είμαι απολύτως βέβαιος και αισιόδοξος αλλά θα υπάρξει συμφωνία και μάλιστα γρήγορα».

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ