Άδωνις: Τα σενάρια είναι απλώς αστειότητες

Άδωνις: Τα σενάρια είναι απλώς αστειότητες

“Αστειότητες” χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης τα σενάρια περί υποβάθμισης της πρωτοβάθμιας φροντίδας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο του Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά, αναφορικά με το μέλλον του Πολυϊατρείου του ΕΟΠΥΥ.

Ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι πρόκειται να ενισχυθεί η λειτουργία του Πολυϊατρείου και δε θα υπάρξουν απολύσεις. Μάλιστα πρόσθεσε ότι η προσπάθεια για την αναμόρφωση του ΕΟΠΥΥ έχει ως αποκλειστικό στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας.

«Τα σενάρια περί υποβάθμισης της πρωτοβάθμιας φροντίδας είναι απλώς αστειότητες. Η ενίσχυση της, όπως έχω επανειλημμένως ξεκαθαρίσει, αποτελεί κομβική στρατηγική επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, κάτι που άλλωστε είναι εμφανές μετά και την δημιουργία των Κέντρων Υγείας Αστικού Τύπου», ανέφερε μετά την συνάντηση ο υπουργός.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος του Βύρωνα αφού ευχαρίστησε τον Άδωνι Γεωργιάδη σημείωσε:

«Νομίζω ότι είναι φρόνιμο, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για τη χώρα μας, οι συνδημότες μου στον Βύρωνα να κλείνουν τα αυτιά τους στις Κασσάνδρες που μόνο καλές υπηρεσίες δεν προσφέρουν στο Δήμο μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ