Άδωνις: Ο Λαζόπουλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της ΝΔ

“Είχα την υποχρέωση να πάω έξω από το θέατρο του κ. Λαζόπουλου γιατί έκανε μια εκπομπή με αποκλειστικό στόχο να παρέμβει στα εκλογικά της ΝΔ, είναι αδιανόητο να θέλει να μας επιβάλει τον πρόεδρο της αρεσκείας του και για αυτό χυδαιολόγησε εναντίον μου και δευτερευόντως κατά των κ. Τζιτζικώστα και Μητσοτάκη”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά” ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι “ο ίδιος θεωρεί τον Λάκη Λαζόπουλο ως έναν από τους μεγαλύτερους πολίτικους αντιπάλους της ΝΔ επειδή κάνει σάτιρα μόνο στην αντιπολίτευση και όχι στην Κυβέρνηση”. “Είδατε πως τραύλιζε χθες και έκανε σαρδάμ έφτασε να ανακατέψει και την μητέρα του δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν το άκουσα, ο κ. Λαζόπουλος μπορεί να υβρίζει μόνον χωρίς αντίπαλο όταν είχε αντίλογο τα έχασε”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως αν εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ “θα ζητήσει από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να προσμετρήσει τον χρόνο της εκπομπής του κ. Λαζόπουλου στον χρόνο του ΣΥΡΙΖΑ” κάνοντας για “ένα μοναδικά παγκόσμιο φαινόμενο”.

Τέλος υποστήριξε ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός “έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας την σάτιρα και το μεγάλο του ταλέντο για να βλάψει την χώρα”.

 

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Θέλω να εκλεγώ αρχηγός για να με φοβούνται άνθρωποι σαν τον Λαζόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ